Donaucruise

Flyplasser er kjeeedelige. Men nødvendige for å komme seg på tur. Ingvild var snill og kjørte oss til Gardermoen i purkotta i dag, forhåpentlig kom hun seg vel hjem også. Hjem skal vi vel komme oss med toget, men det var ikke mulig å være tidlig nok på Gardermoen med tog i dag.

Så nå sitter vi på Austrian Airlines og henger, nokså trøtte og slitne. Hadde et par kjedelige timer på Kastrup også, halvsovende på en benk. Ser fram til å komme ned på jorda igjen. Forhåpentlig kvikner vi til på sightseeing i Wien som er planen før vi går ombord i båten i femtiden i ettermiddag.

Det er en gruppe på 30 nordmenn, de fleste godt voksne- enda mer enn oss. Får håpe det ikke er lagt opp til at alle skal dilte i flokk og følge, men det er vel litt opp til en selv.

Lørdag kl 15.36

Noen timer til disposisjon i Wien først, da vi ikke skal sjekke inn på båten før klokka fem. Været er  nydlig, har kjøpt meg noe ekstra sommertøy, det jeg har med er mye beregnet for litt kjøligere vær. Vi har spist lunsj på en liten fortausrestaurant – fersk asparges – nam.

0 tanker om “Donaucruise

  1. Asparges er fantastisk! Eg huskar ein biltur gjennom Nord-Tyskland, der ein restaurant reklamerte med Spargeltage, og vi nappa på tilbodet. Til alle rettane var asparges tilbehør, og dei kom på eit digert fat. Då vi hadde ete nesten alle spurde ho som serverte oss om vi ville ha meir, og det ville vi. Vi åt kroken av magen på asparges den dagen. Deilig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *