Har en følelse av at denne bloggen snart får en ny yndlingskategori.

Muligens til ergrelse for de som måtte lete her etter matoppskrifter og hagebilder/beskrivelser. Men jeg skal prøve å være flink til å kategorisere, altså – slik at det blir lettere å sile ut det uinteressante. For jeg orker ikke vedlikeholde mer enn en blogg, og skriver om alt som opptar meg. Og vi er nå klar for et nytt familiemedlem.

Møt Idefix, som flytter inn hos oss om en måneds tid. Vi har vært og besøkt ham og mamma og søsknene, og tar nok minst en tur til, slik at han kan bli litt kjent med oss.

idefix

Idefix er en Lagotto romagnolo, en italiensk trøffelhund. Ser for meg at det kan være gøy med sporsøk og kantarellsøk? Både for mamma og bissevoven. Vi får begynne i det små med å lete etter pølsesnabber i stua, siden han kommer til oss senhøstes.

1 tanke om “Har en følelse av at denne bloggen snart får en ny yndlingskategori.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *