Idefix!

I dag har Kjersti og jeg vært på Kennel Nybakken og hentet verdens søteste Idefix. Som dere alle kan se er han verdens skjønneste. Han pep litt på turen, men sovna fort i fanget til Kjersti. Vel framme i helt nytt hjem, var han først og fremst nysgjerrig. Også på pusen, men hun var ikke særlig gjestfri. Så når han buste løs på henne, fikk han seg en ørefik så det sang. Ingen blodsutgydelser heldigvis, men katten holdt seg unna og furtet i kjelleren resten av dagen, og Idefix fant det tryggest å holde seg i nærheten av mine tøfler. Han har imidlertid både spist og sovet i ro og mak, og dessuten vært ute og funnet seg en bra tisseplass. Han var ikke særlig interessert å gå ut fra gardsplassen, og det er kanskje ikke så rart. Mye nytt for en liten gutt – det får komme etterhvert. Han virker i alle fall ikke verken engstelig eller stresset – han slapper av og vil gjerne leke når han er våken.
Jeg tror dette skal gå bra 🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

5 tanker om “Idefix!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *