Hummer og kanari…

I dag har jeg faktisk fått planta alt som stod på vent her. Puh – en dårlig samvittighet ute av verden. Bortsett fra en pose med løk, da – de tror jeg at jeg skal sette der hvor alle trærne ble hogd, slik at naboene har noe å se på neste vår – annet enn falne trær.

Ellers har vi i dag igjen besøkt Idefix…

idefix og søster

Valpene er nå blitt mildt sagt livlige. De raste rundt i stua så det var ikke så godt å få tatt noe bilde, men vi fikk da klødd ham bak ørene, gitt ham en godbit og ikke minst prata litt med Wenche. Gode råd fra erfarne folk er bra å ta med seg. Jeg ser at jeg kommer til å trenge mammaperm til uka- men vi gleder oss veldig. Spent på om det går å begynne på valpekurs allerede i november. Det kommer jo an på hvordan overgangen til nytt hjem blir. Både mammaen og valpene virker tillitsfulle og uredde, det lover jo godt – men det er ikke så greit å komme til nytt hus og en sær tuselatt. Vi får se hvordan det går. Tryggheten er det viktigste – det er en god basis for videre utvikling og læring. Vær forberedt på mange bilder og mye omtale av vidunderet på bloggen framover – på fredag henter vi ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *