Rice n’curry

Jeg er glad i indiskinspirert mat. Sånn gjorde jeg det i dag:

Sett over risen. Varm alle krydderne du skal bruke forsiktig i tørr panne. Jeg brukte karri (madras hot), chili, gurkemeie, ingefær, koriander og tandoori spice mix (juks…). Når det lukter godt, tilsett olje og/eller smør. Stek alle ingredienser i rekkefølge etter hvor lang steketid som trengs. Her var det: strimler av lammefilet marinert i hvitløk, rødløk, blomkålbuketter, vårløk, paprika og eple. Hell over en boks/kartong med kokosmelk og litt matyoghurt. Smak, tilsett salt og eventuelle ekstra krydder etter smak.
Nanbrød er godt til. Chutney er også godt, men jeg synes det er like godt å tilsette noe frukt i selve karriretten. Eple i dag, sist jeg lagde noe sånt brukte jeg mango. Yum.

image

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *