Spa

må man jo prøve, når man først er på spa-hotell. Åsne og jeg var i alle fall klare for å prøve noe nytt, og troppet opp litt forvirrede og forlegne. Fikk utdelt et tøystykke og ble vist inn i en garderobe. Vi skjønte ikke helt hva vi skulle gjøre, men etter litt peking og forklaring hadde vi låst verdisakene inne i safen, klærne i skapet og viklet tøystykket rundt undertøy/bikini – sånn i all nødtørft. Deretter ble vi plassert i badstuen. Ikke ulik den på Ankerskogen, så det gikk greit. Deretter dusj. Så inn i et riktig så fancy rom hvor vi ble plassert på en oppvarmet marmorforhøyning, og skrubbet, skylt, og  innsåpet og skylt igjen. Ganske behagelig. Pakket inn i et håndkle og lagt på en seng i et annet rom hvor vi fikk påført ansiktsmaske. Når vi var passe stive i maska, fikk vi gå og skylle av denne, og hele seansen ble avsluttet med en grundig oljemassasje. Til slutt grusom te og en prat om våre helseproblemer. Jeg var visstnok ganske frisk, men Åsne trengte visst et og annet remedium. Vi tok det med en klype salt, betalte regningen og gikk. Ganske fornøyde og myke som barnerumper.

Tror nesten jeg holder en knapp på spaet i Thailand, selv om dette ikke var dumt.

INgen bilder, vi var jo våte og halvnakne mesteparten av tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *