Ferie!

Rendesvouz på Gardermoen. Kjersti kom med fly fra Bergen, Åsne kom med tog fra Oslo, og jeg ble kjørt til døra av mannfolket, som uansett skulle til Oslo å høre sin bror spille konsert.

image

Men vi fant hverandre tidsnok til at vi rakk baguetter og øl på Upper Crust. Tradisjoner skal man ikke kimse ad. Dessuten hadde vi en ganske lang flytur uten noe bestilt flymat foran oss. Flymat er ille nok om man ikke skal betale ekstra for den også. Takke meg til Upper Crust.

Og det ble seinere enn vi trodde. Tyrkia ligger jo en time foran oss, så da vi endelig var framme, var det et godt stykke over midnatt. Vi ble satt av i porten, og hentet i en liten golfbil av en fyr som kjørte som et svin og åpenbart hadde sin store glede av å skremme vettet av turister. Men turen var heldigvis kort. I resepsjonen ble vi møtt av nok en fyr, som plasserte oss ved et bord, ga oss et glass musiserende vin, og forklarte oss hvordan ting foregår her på hotellet. Den beste nyheten var at det faktisk er mat å få 24/7, for nå var vi naturligvis sultne igjen. Det var en nedskalert versjon av frokostbuffeten, men brødskive med ost er utrolig godt når man er veldig sulten.

Det var ikke mange folk i restauranten, nei..

 

image

image

Dette er et utsnitt av lobbyen. Hotellet er aldeles nydelig. Ganske stort, men ikke plagsomt overfylt på denne tiden av året. Ingen plagsomme russere eller tyskere, heller. Jeg føler meg egentlig omtrent som hjemme: Omringet av nederlendere 😀 Det er visst de som er på ferie nå. Og de oppfører seg skikkelig.

Foreløpig har vi tilbragt formiddagen på en solseng på moloen, hvor jeg mistenker at det er farlig lett å bli solbrent, spist en god frokost og en enda bedre lunsj i buffetrestauranten. Maten her er absolutt upåklagelig. Det må være en bragd å klare å servere slike mengder av mat med god kvalitet! Og et umiskjennelig lokalt preg på lunsjen i dag satte jeg pris på.

Vi har vært og snoket litt i spaet, og vurderer å prøve Hammam. Vi ble jo presentert for et kjempeutvalg av anbefalte behandlinger for alle de plager vi måtte ha, men jeg tror ikke vi er særlig innstilt på å gå der mer enn en gang.

 

Men det ser ikke ut til å bli noe med oss i dag. Vi trenger en siesta etter gårsdagens mange timer på reisefot og sene ankomst. Vi får prøve å komme oss opp til middagen. Dagens tema er Gala Night. Bra vi har med oss noen kjoler…

image

Én tanke om “Ferie!

  1. Tilbaketråkk: En ukes latskap | hildegoghagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *