Hvem sier at man ikke kan spise luksusmiddag på en tirsdag?

For de som ikke vet det, Norges beste fiskebutikk ligger på Hamar.
Siden jeg hadde et møte på Hamar på slutten av arbeidsdagen, måtte jeg jo selvsagt stikke innom etter noe godt til middag. Hadde fantasier om kveite og fant denne oppskriften. Og sannelig var dagens anbefaling fersk, vill kveite. Svindyrt.
Som alltid gjør man imidlertid ikke helt som i oppskriften. Jeg hadde ikke frisk salvie (glemte å kjøpe det, selv om jeg husket Serranoskinke og en god flaske burgunder). Brukte noen få flak av tørket. Jeg stekte den heller ikke i panne, men i dampen i ovnen. Dette er uovertruffent til fisk etter min mening. Og det var uansett en utsøkt kombinasjon av smaker.

image

 

image

 

mannfolket likte maten…

image

Én tanke om “Hvem sier at man ikke kan spise luksusmiddag på en tirsdag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *