Dagens middag – pasta med kjøttsaus

image

 

Sånn nesten fra bunnen. Kvernet kjøttet selv. Stekes i panna med løk, sopp, hvitløk og chili. Hjemmelagd tomatsaus – tilsett ekstra krydder.

image

 

Men jeg jobber fortsatt med å spise opp pastaen fra Barillo. Eventuelle homofile lesere av bloggen får ha meg unnskyldt, jeg kaster ikke mat. Og det vil være synd å gjøre en hel arbeidsstokk arbeidsløse fordi de har ETT suppehue av en talsperson?

image

 

Reven parmesan.

Det burde vært en frisk salat ved siden av, men jeg er ikke veldig opplagt i dag. Sov elendig i natt.

 

Og da – folkens – var en måneds matblogging til ende. Jeg har hatt god nytte av det selv, det har gjort at jeg har tenkt meg mer om fra dag til dag, lite mat er blitt kastet her i heimen denne  måneden. Og det bør være et mål i seg selv. Jeg tror menyen har vært rimelig sunn og variert.

[poll id=”6″]

4 tanker om “Dagens middag – pasta med kjøttsaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *