Dagens middag – kjapp kyllingwok

image

 

Denne middagen hadde jeg nok ikke blogga om jeg ikke hadde lovet med selv og mine utallige fans (hohoho), å blogge ALLE middagene denne måneden. Dette er rester av Hestons kylling . Sånt er veldig kjekt å ha i fryseren. Jeg var også spent på om wokpanna funka på induksjon – det stod bare noe kryptisk om at den kunne funke dårlig på noen induksjonstopper. Funka så det suste, nesten enda bedre enn ute på gassen. Og nå er det for mørkt og kaldt til å stå ute og lage middag. Pizza er en ting, men woken må man jo passe.

image

 

Veldig dårlig med ferske grønnsaker i nærbutikken min i dag (i alle fall som passa til wok) – så jeg gikk for en pose frosne wokgrønnsaker. Classic liker jeg best.

image

 

Tilsett woknudler

image

 

Og litt sweet chili saus, litt soyasaus og litt østerssaus. Og noen cashewnøtter. Lettvint middag på under ti minutter.

 

Nå er det snart slutt. Jeg kommer ikke til å fortsette å blogge alle middagene mine, nei….

Noen forslag til månedens siste middag i morgen? Da har jeg faktisk god tid til å lage mat også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *