Hjemmelaget is…

image

DET er godt, det.
Dette bildet er av chili-choc isen jeg lagde for litt siden. Mannfolket likte den bedre enn meg, jeg tror det skal være LITT mindre chili i den. I dag lagde jeg kanel-is og serverte også denne med friske bringebær. Mmmmm. Brukte grunnoppskriften som fulgte med ismaskinen jeg investerte i for litt siden – den er sånn: 2 egg, 1,5 dl sukker, 3 dl fløte, 2 dl melk.
I tillegg kan man tilsette bær, krokan, krydder… Bare fantasien setter grenser.I kanelisen var det en klype salt (som brødrene Price mener man skal ha i alt søtt) og vel 1/2 ts kanel tenker jeg – til denne porsjonen. Passe kanelsmak for meg og deilig til friske bær.

Jeg har vedtatt at ismaskinen var en god investering. Særlig til 70 % rabatt. Men Adam Prices silde-is tror jeg at jeg står over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *