Leker kinarestaurant…

Fulgte denne oppskriften så noenlunde, men 45 min i ovnen er altfor lenge hvis kyllingen er fritert på forhånd. Holdt lenge med 20, og kunne klart seg med mindre
http://therecipecritic.com/2013/09/baked-honey-sesame-chicken/

image

image

image

image

 

Stekt ris er lett. Kokt ris fra dagen før (kjøl den fort ned, ris som har stått på benken kan gi skikkelig ekkel matforgiftning). Fres løk, hvitløk og evt frosne erter (som jeg brukte) i panne eller wok til tint/mørt i nøytral olje og litt sesamolje. Tilsett kokt ris og evt andre grønnsaker som ikke krever mye varmebehandling (bønneskudd hos meg) Når alt er varmt, knekk i et par egg, og når de er stivnet ha i reker og skinkestrimler. Yum.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *