Lite hagegalskap, men…

I dag har jeg kjørt rundt og spredd plakater rundt hele Mjøsa – til fremme av vokalensemblet Cantarelles tiårsjubileum.
Vi får håpe det kommer noen, dette blir en relativt dyr konsert.
Vi skal framføre masse flott – ikke minst to verk av Eva Ugalde, som jeg ser fram til å høre mer fra – hun er født i 1973 og bør ha tiden for seg når det gjelder å skrive flotte verk.
Miserere spor 10 – blir det ikke så vi synger denne gangen, men det skal vi ta igjen en annen gang. Vi skal synge to andre av hennes produksjon.
Et annet svært spennende verk som er lite framført i Norge er Magnificat av Ralph Vaughan Williams.
Verket er tilegnet Astra Desmond – en legendarisk mezzo, og det er nok ikke mange som klarer denne soloen – den er særdeles krevende. Men vi er jo så heldig å ha Anna som vår leder, og for henne passer den som hånd i hanske. I tillegg har vi denne gangen invitert min svoger, som må regnes som en av Norges fremste fløytister, for dette verket har også en spenstig fløytesolo. Magnificat er som kjent jomfru Marias bønn, teksten beskriver Den Hellige Ånds visitt i forbindelse med unnfangelsen 🙂 og fløyten illuderer i denne forbindelse Den Hellige Ånd.

Den eneste hagegalskapen jeg har bedrevet i dag er å beundre staudebedet og de flotte blomsterkassene som finnes på Gjøvik – ved jernbaneundergangen og langs gjerdet utenfor CC. All ære til kommunegartneren – de er skikkelig spenstige!

0 tanker om “Lite hagegalskap, men…

  1. Vi snakker første kapittel og Lukas her sier sørlendingen med sin innsikt. 😉

    Og født i 1973? Ja, da vil jeg som 72-modell defintivt hevde at vedkommende har framtiden foran seg. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *