Nå tror vel alle vi har gått over til å spise Grandiosa…

så dårlig som det har vært med matblogging herfra. Men det har vi altså ikke. Likevel har det vært lite bloggverdig mat – som ikke har vært blogga før. Men i dag tok jeg meg sammen. Hjemmelaget pasta med krabbefyll og asparges.

image

image

Planla ravioli, men de ble litt digre, så jeg snurra dem litt – men kan vel ikke kalle dem tortellini heller – enhver italiener får sikkert fnatt…Men det smakte bra. Fyllet var ricotta og fersk krabbe, med litt hakket vårløk og pepper. Noen aspargestopper fikk 2 min mer i gryta enn pastasnurrene som fikk 5 min. Det var passe. Sausen var litt sandefjordssmør-inspirert. Samme oppskrift – tilsett revet parmesan og gruyere. Kunne hatt i litt mer pepper, men det kan man jo kverne på etter smak.
Lettvint og god fredagskos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *