Hilde gjør ting hun ikke kan

For første gang i mitt syndige liv, har jeg filetert en flyndre. Hadde planer om hjemmelagde fiskeboller i dag, men på fiskebutikken hadde de ikke hyse, men derimot hadde de noen rødspetter som så riktig fine ut. Så jeg tok mot til meg og kjøpte en hel flyndre. Og på nettet finner man jo det meste i dag. Her kan man få førsteklasses anskuelsesundervisning av vår lokale helt Kjetil Holen:

Kjøpte til og med ny kniv for anledningen….

image

Og selv om jeg ikke var like flink som Kjetil, fikk jeg en bra og en litt lurvete filet. Fornøyd med det som første forsøk

image

Fritert flyndrefilet med reker og kapers, amandinepoteter med dillsmør, råkost og hjemmelaget remulade.
image

Og jeg kokte til og med kraft på flyndrebeina og rekeskallet. Følte seg formidabel….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *