Utfordring tas selvsagt imot :-)

Denne er god – har fulgt litt med i løpet av dagen, på hva folk presenterer som 5 på topp i hagene sine. Så når Turbolotte tagget meg, løp jeg naturligvis straks ut med kamera. Her er bildene mine, alle klikkbare:

Gillenia trifoliata. Fått av Sissel for noen år siden – nå har den vokst seg stor og er en hvit sky bak huset akkurat i disse dager.

DSCF1803

Hosta med ukjent navn. Denne har jeg hatt lenge, men det er en av de som folk peker på. Har delt den og satt den flere steder i hagen. Uvanlig flotte tegninger på bladverket.

DSCF1804

Sambucus nigra “Black Lace”. Mona O. var så snill å slå kloa i denne for meg. Tusen takk! Nå blomstrer den så det suser, og er akkurat så lekker som den så ut den gangen alle på forumet falt i staver over den. Jeg har tatt stiklinger….

DSCF1805

Roser kommer vi ikke unna, selv om fargen gjengis dårlig hos meg som er så elendig på photoshopping. Souvenir du dr. Jamain – er det nå mer å si om den saken?

DSCF1806

Også en hyll til (eller to, så det er vel juks…) Sambucus nigra “Black Beauty” i bakgrunnen, Sambucus racemosa “Sutherland Gold” i forgrunnen. De kler hverandre storartet.

DSCF1807

 

Det var fem. Jeg tok et bilde til – ikke det fineste, men det mest spennende i hagen akkurat nå: Mine første ferskenkart:

DSCF1808

 

Sender utfordringen videre til Rita og Britt Åse som begge var sporty nok til å plukke opp min forrige utfordring. Nå kan dere jo vise fram noe pent Rolling on the floor

7 tanker om “Utfordring tas selvsagt imot :-)

 1. Så flotte 5 på topp du har, Hilde.
  Sammenplantinga på nest siste bilde var fint.

 2. Hostaen heter ‘June’ og du har sikkert kjøpt den hos Eide. Jeg har den også og den er virkelig spesiell.

 3. Takk! Tror ikke jeg har kjøpt den hos Eide (ikke helt sikker da, men)- men kjekt å få et navn på den.

 4. Her var det mye lekkert! Skjønner godt at den Hostaen vekker oppsikt.

  Jeg har en Souvenir du dr. Jamain som står i knopp, gjett om jeg gleder meg til den blomstrer!

 5. Oooo, så mye fint! Jeg plukker opp utfordringen når jeg er tilbake på godset. For øyeblikket befinner jeg meg i utlendighet, og andre passer godset for meg 😀

 6. Åhh, her var det mye lekkert. ‘June’ har jeg også, en av de fineste Hosta’ene synes jeg. Min er det ingen som ser, den har dessverre havnet bak en annen stor Hosta og en hvit Dicentra. Må se å få den frem “i lyset”.

  Souvenir du dr. Jamain har jeg kjøpt i år, står med noen knopper nå, gleder meg virkelig til den springer ut.

  Og så har jeg skjønt en ting – jeg må gå til innkjøp av Sambucus. De er jo bare helt fantastiske 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *