Dagens veggisburger

ble faktisk verd å blogge. Veggisburgere kan varieres i det uendelige, mye forskjellig råstoff kan brukes. Blomkål er veldig godt.

veggisburger

Denne burgeren består av et lite, raspa blomkålhode, en liten raspa løk, en liten raspa rødbete (rester fra i går, og rødbeter får jo burgeren til å ligne vanlige burgere – dersom det er noe poeng), noen revne osterester, litt sammalt mel (brødrasp er bedre, men det hadde jeg ikke), hvitløkpulver, salt, pepper og 3 egg. Det ble 7-8 burgere. Stekes på svak varme. De er i utgangspunktet litt løse i fisken, så osten må få tid til å smelte, da henger de fint sammen. I denne burgeren kommer proteinene fra egg og ost – man kan også ha i linser, kikerter, cottage cheese eller quinoa.

Pitabrød fra KIWI, ikke frosset, de var gode. Tilberedt i brødristeren. Hjemmelaget guacamole, chilimajones og cherrytomater (de som ikke gikk i guacamolen). Yum. Hadde ikke gjort noe med coleslaw eller salat og potetbåter til, men det gikk fint uten og. Litt cheddar på toppen (selv om det vel egentlig var nok ost).

Namnam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *