Operatur til Oslo

Takk til døtrene for gavekort til jul. Vi brukte det til billetter til La Cenerentola, som vi også så i Wien i 2015. Vi var kjempeimponerte over den russiske alten Margarita Gritskova som sang tittelrollen, og siden hun også skulle synge siste forestilling i Oslo, var vi ikke vonde å be. Hun imponerte ikke like mye som i Wien (kanskje var forventningene for skyhøye), men for all del, både hun og hele ensemblet – og ikke minst dirigenten imponerte stort. Han spilte en langt større rolle enn dirigenter pleier å gjøre – i første akt grep han direkte inn i handlingen, i begynnelsen av andre akt befant han seg på scenen (!) og etter å ha kommet ned i orkestergraven igjen sang han til og med en strofe. Bra baryton!  Også selve iscenesettelsen imponerte, dette var morsomt og fantasifullt så det holdt. En stor aften!

Den ble innledet med middag hos Mr. India

wp-image-1806220535jpg.jpg wp-image-446547211jpg.jpg

Ertesuppe (!) til begge, fasanbryst til meg, dåhjort til mannfolket. Nammenam! Gå hit hvis du liker indisk mat. Dette var aldeles nydelig.

Vi bodde på Thon Hotel Terminus, og kommer nok til å foretrekke dette framfor Byporten heretter. Noen skritt lengre å gå, men bedre seng, kjøleskap på rommet, bedre frokost og kveldsmat er også inkludert, selv om vi ikke fikk spist den denne gangen. Skal jeg på kurs i Oslo, skal jeg bo her. Eneste innvendingen var at rommet var ganske trangt, og sengen ganske smal for to personer. Men man kan få større rom og seng for et par hundrelapper ekstra, eller rom med to enkeltsenger om man vil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *