data er noe herk

dvs. det er kjekt med teknikk når det virker.
Serveren vår krasja på fredag, svart skjerm uansett forsøk på å lure i gang maskinen. Den er gammel, så det var kanskje ikke annet å vente. Vi fant det best å kjøpe ny server. Kollegaen stressa rundt for å ordne det i går, min jobb å sette opp nettverket på nytt i dag. Det var jo litt spennende om det lot seg gjøre å få dataene ut av harddisken, eller om det var denne det var noe i veien med. Det gikk heldigvis greit å installere denne i ny pc, ikke noe problem med tilgangen. Litt trøblete å rekonfigurere nettverket, det er fortsatt ett og annet som ikke funker, så jeg må ta en ny runde i morgen eller evt på mandag med kundestøtte på tråden. Jeg er jo ikke akkurat proff på dette. Men det var jo gøy å få det i gang igjen.
Ikke mye haging i dag – hittil i alle fall. Det regna og tordna mens jeg holdt på, så det var kanskje ikke så farlig. Nå ser det ikke verst ut der ute, kanskje en liten kveldsøkt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *