Hagebesøk og litt bedre vær…

Koselig hagebesøk i dag av toveve, svein og Elisabeth S.(medbringende en søt liten avlegger) Minimjøstreff… Hagen var riktignok ikke noe særlig å vise fram etter tre uker med regn. Rosene var råtne og vassarv og annet ugras florerte. Men pyttsann. Vi hadde det trivelig, drakk kaffe, skravla og utvekslet planter. Jeg har sådd lite i år, men hadde jo ett og annet å spa opp. Fikk flere spennende småttiser, så jeg ser fram til hva det blir av det.
Fikk gått en skikkelig runde med lukehakka etter at alle hadde gått. Men ellers later det til at resten av helga blir tilbragt på jobben. Min kjære kollega stakk innom med den gode nyhet at serveren har krasja, så i morgen må jeg opp og installere ny og håper at det er mulig å redde arkivet. Vi har backup, men jeg er alltid litt usikker på hvor godt sånt funker. Får tro harddisken ikke er død og lar seg gjenopplive i ny datamaskin.
Og nå regner det igjen.

1 tanke om “Hagebesøk og litt bedre vær…

  1. Uff, “allti e der någe”! Håpar du får orden på datatrøbbelet.
    Og så kjekt med hagebesøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *