9 tanker om “Jeg fryser!

 1. Riktignok er det ikke spesielt fint, men den gryende stormen har sin sjarm. Koselig når det pisker mot vinduet. Og fyring er ikke i mine tanker. 20 grader inne nå og det er min foretrukne temperatur. 🙂

  På den annen side; jeg vil gjerne ha sol og utevær i størst mulig grad i de resterende fjorten feriedagene. Gårsdagens utemaraton gav mersmak. 😀

 2. Jeg har også fyrt i ovnen i dag. Grrrr, alt for kaldt spør du meg. Ellers har det vært tordenvær i hele dag. Fortreffelig sommervær 🙁

 3. Ja fytti. Her uler vinden rundt hjørnene. Kunne godt tenkt meg å fyrt litt jeg da.

  Men godt du fikk shoppa litt i går da.

 4. Det har vært fyrt de siste dagene, ja, bortsett fra idag, hvor det har vært mildt i draget. Jeg våknet til sterk vind fra øst, en båt som lå altfor nære land, kaos i utemøblene og et telt som truet med å kullseile.
  Samtidig var det krisemaksimering på P1 om stormen som truet Sørnorge.
  Jeg festet løsøret, strammet bardunene og reiste hjem.
  Drittvær.

 5. Den værharde nordlendingen hadde nok ledd, ja. Fniser litt jeg og, har såpass med tid både nordpå og vestpå at jeg vet hva vær er. Her snakker de om storm bare det blåser noe bjørkelauv bortover bakken.
  Vi lot regn være regn og ugjort være ugjort og dro på impulsbesøk til gode venner i går kveld. Det burde man gjøre oftere!

 6. Ja, makan til krisemaksimering. Det er jo agurktid, da – vi må ikke glemme det.
  Blåser her også. Ikkeno regn for øyeblikket, men det er uansett bare et tidsspørsmål. Orker ikke å jobbe i hagen når det bråker så innmari i trærne som det gjør nå. Blir sliten i hodet av det.
  En stille og solrik siste julidag ønskes alle i hop!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *