Få skikk på hagen???

By  | 14/06/2013 | 2 Comments | Filed under: familie, skryt

Har tatt meg fri en uke for å jobbe i hagen. Men hva gjør jeg? Tar på meg vakt og  oversetting som beslaglegger alle dager med fint vær. I dag har det ikke vært så verst. Har fått slått graset og begynt på lukingen. Men det er jo MYE igjen. Får heller trøste meg med at det gror godt på andre måter. Jeg tenker i dag at jeg er umåtelig stolt og glad for alle mine fire flinke døtre. Kjersti er kanskje den som gir mest lyd fra seg 🙂

https://soundcloud.com/kjersti-granlund/pacemaker

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
(Visited 49 times, 1 visits today)

Mer om noe lignende:

  • Ingen lignende poster

2 Responses to Få skikk på hagen???

Leave a Reply

Arkivet

Velg kategori