Hvem sier at man ikke kan spise luksusmiddag på en tirsdag?

By  | 24/09/2013 | 1 Comment | Filed under: mat

For de som ikke vet det, Norges beste fiskebutikk ligger på Hamar.
Siden jeg hadde et møte på Hamar på slutten av arbeidsdagen, måtte jeg jo selvsagt stikke innom etter noe godt til middag. Hadde fantasier om kveite og fant denne oppskriften. Og sannelig var dagens anbefaling fersk, vill kveite. Svindyrt.
Som alltid gjør man imidlertid ikke helt som i oppskriften. Jeg hadde ikke frisk salvie (glemte å kjøpe det, selv om jeg husket Serranoskinke og en god flaske burgunder). Brukte noen få flak av tørket. Jeg stekte den heller ikke i panne, men i dampen i ovnen. Dette er uovertruffent til fisk etter min mening. Og det var uansett en utsøkt kombinasjon av smaker.

image

 

image

 

mannfolket likte maten…

image

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
(Visited 76 times, 1 visits today)

Mer om noe lignende:

  • Ingen lignende poster
Tags: , ,

One Response to Hvem sier at man ikke kan spise luksusmiddag på en tirsdag?

Leave a Reply

Arkivet

Velg kategori