Første feriedag

Første dagen startet en smule stressende. Å få levert bisken var ikke så lett som man skulle tro, og tok i alle fall mye lenger tid enn beregnet. Da jeg kom hjem, hadde mannfolket låst meg ute, jeg hadde ikke tatt med nøkkel, og jeg hadde ikke pakka ferdig. Det klarte jeg med et skrik da jeg slapp inn – men glemte å bytte sko. Det oppdaget jeg ikke før på veien til stasjonen. Da var jeg så sløsaktig at jeg kjøpte nye, makne i skobutikken rett over gaten for stasjonen. Trøster meg med at jeg skal nok slite ut begge parene, de er klassiske og tidløse. Og veldig gode å gå i.
Men det sier seg selv at jeg dalte ikke ordentlig ned i togsetet før jeg var kommet omtrent hit…

image

 

 

image

image

image

image

Seileværet var upåklagelig, selv om vi ikke bada. Det overlot vi til de som trakk ned gjennomsnittsalderen på passasjerene enda mer enn oss

image

 

 

 

 

wpid-20150909_162053.jpgDet var en del grått hår og spaserstokker å se..

Aftenen ble avsluttet i Seven Seas buffetrestaurant med vindusbord med utsikt til en praktfull solnedgang.

image

Og nå er vi framme på sjarmerende hotell Guldsmeden i København, hvor vi skal tilbringe to netter. Sitter på verandaen inn mot en koselig bakgård og blogger på min fine, nye Mac.
Og gleder meg til resten av turen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *