Den Gud gir et embete….

Nå vil vel antagelig denne representanten for Miljøverndepartementet benekte på det sterkeste at Gud hadde noe med utnevnelsen å gjøre. Kanskje det er derfor forstanden later til å mangle en smule?

Religiøse folketoner har lang tradisjon i Norge, det finnes mange flotte. Men i Miljøverndepartementet mister de åpenbart matlysten av denslags musikk. De var riktignok kjapt ute med å legge seg flate. Det er bra, ellers hadde nok regjeringskameratene fått en dalende stjerne i Skjåkbygda, som sikkert er stolte av sine musikalske utøvere.

Hvis den var særlig høy i utgangspunktet. Det stod også å lese i GD at grunneieren som hadde gitt mest areale til nasjonalparken ikke var invitert til åpningen – der var det visstnok bare politikere og byråkrater. Neste gang bør de kanskje ta med seg undeholdningen selv også, så er de sikre på å få utelukkende politisk korrekte sanger.

hihihiiii

4 tanker om “Den Gud gir et embete….

  1. Mye å riste på hodet over her – både gjestelista og sensuren. Og det gjør folk, kan jeg fortelle deg. Makan!

    (Det mangler dessverre ikke på eksempler på manglende forstand hos dem som mener Gud har gitt dem embete heller. F. eks. presten forleden som mente de homofile hadde skylda for HIV og AIDS)

  2. Hehe, nei. Og dette sitatet er vel egentlig feilbrukt for det meste. Jeg mener å ha hørt at det egentlig skal lyde: Den Gud give et embede, give ham også forstand. Dvs. – en bønn om at Vårherre må utstyre de styrende med en smule forstand… Vi kan jo håpe. (og/eller be ;-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *