Ikke helt slutt ennå…

Selv om det ikke ble den helt store fangsten.

DSCF2003

Noen traktkantareller, nok til å sette en spiss på morgendagens lasagne. Skulle gjerne hatt enda fler av disse, men har ikke hatt ork til å dra noe annet sted enn rett utenfor huset for å se etter dem. Høsten setter litt preg på kropp og sjel om dagen, har lett for å henge foran pc’n og har ikke verdens mest positive og energiske innstilling sånn generelt om dagen.

Men i dag kom jeg meg da ut, og så at det faktisk er nydelig ute. Deilig vær, akkurat passe til en skogstur. I hagen er det fortsatt et og annet som blomstrer, det er nyper og bær der… Burde ta meg sammen og lage noe av noe av det.

Vi får se…

2 tanker om “Ikke helt slutt ennå…

  1. Om høsten skal man være fornøyd med å klare å komme seg ut, synes nå jeg. 😉 De eneste rosene som blomstrer her er de jeg fikk i kinnene på dagens tur.

  2. Kan vi ikke bare være litt ‘nede’ av og til? Vi behøver vel ikke alltid ta oss sammen – i hvert fall er det det jeg prøver å si til meg selv. Man skal ikke være nødt til å være ‘flink jente’ hele tiden.

    God helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *