Takk

til Berit for oppmuntring og award 🙂

Den første er postet her på bloggen tidligere.

Den andre har ikke vært innom hos meg, og elendig som jeg er i dag, får jeg ikke bildet til å komme opp.

Men jeg kan jo fortelle 7 ting om meg selv:

1. Jeg synes VELDIG synd på meg selv i dag.

2. Jeg har 2 barnebarn som er verdens aller søteste

3. Jeg har ikke planta en eneste løk i år 🙁

4.Jeg har fryseren full av kantareller (hurra!)

5. Jeg er veldig glad i å reise, men nå blir det nok en stund til neste gang

6. Jeg holder på å lese Sirkelens Ende – den er fin! (writes the socks off Dan Brown)

7. Nå må jeg visst legge meg litt igjen, kjenner jeg. Kjipt!

 

Denne har gått runden blant de hagegale – men er det noen som ikke har fått den ennå, så sender jeg den videre til disse! BIldet av Awarden får dere hente hos Berit, jeg er som sagt ikke helt på stell med dataen (eller noe annet…) i dag.

 

7 tanker om “Takk

  1. Stakkars deg som er blitt syk. Du får forsøke å nyte det når du først ligger der nå da 🙂
    Klem på trygg og smittefri avstand 😉

  2. Ønsker deg god bedring, svineriet er visst ikke til å spøke med…

  3. Nei, jeg tror ikke det er vaksinen som har skylda for dette. Jeg hadde nokså mange influensasyke på kontoret både mandag og tirsdag, og antar en av disse klarte å smitte meg. Fikk vaksine før jeg gikk hjem fra jobben på tirsdag – onsdag begynte jeg å bli syk. TIl å begynne med ikke verre enn at man kunne regne det for bivirkninger, men etterhvert ble jeg så elendig at jeg skjønte det måtte være noe annet. Belager meg på en rolig helg.

  4. begynner å angre på at jeg ikke starta med det nå, ja… Det har ikke noe å si i forhold til vaksinen

  5. Nyte det??? Hva da? Hosten, hodepinen, eller spyingen???
    Har dessverre ikke tilstrekkelige masochistiske tilbøyeligheter til noe slikt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *