Tjueførste luke

En travel dag, derfor sein luke… Siste arbeidsdag før juleferien, det var naturligvis travelt. Shopping, hjem til en rask og lettvinn middag før generalprøve på julemorgenkonserten. Der kommer blant annet denne i to versjoner:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iIBiLtzpQX0]

Vi skal synge den med fløyte og strykere, og messingblåserne har også en fin versjon.
Årets store overraskelse var to søsken fra Gausdal som spiller trompet. 8 og 11 år gamle, – de får vi nok høre MYE mer om i åra som kommer. Men vi hørte dem først! Spontan applaus på generalprøven. Tenker de vekker oppsikt på konserten også.

2 tanker om “Tjueførste luke

  1. Ja, du må nok møte opp. Send klage til NRK, kanskje de hører? Tror nok det var en del folk som syntes det var koselig å slå på radioen og høre dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *