Og takk for det gamle…

Årets siste – eller nest siste? – natt, tilbringes for mitt vedkommende på legevakta. Ute er det bikkjekaldt. Og det smeller ikke det minste. Det er betryggende. Får håpe folk sparer utskeielsene til i morgen og benytter anledningen til å sove skikkelig ut. En rolig vakt hadde gjort seg, kjenner jeg.
I morgen blir det kalkun hos bestemor, det blir koselig – og litt vemodig, siden bestefar ikke er med i år. Det var litt rart i fjor og, da var mannfolket ikke med, han lå jo strøken på gynekologisk avdeling her på huset. I år har han og resten av familien heldigvis holdt seg på beina, bank i bordet.
Godt Nyttår til alle hagegale og andre som ser innom bloggen, får passe på å ta det nå i fall jeg er for trøtt til å blogge noe i morgen.

6 tanker om “Og takk for det gamle…

  1. Tilbringer årets siste (ganske rolige) natt på vakt, jeg også. Godt nyttår 🙂

  2. Takk for det! Vakten var helt grei, men mye å gjøre, så nå er jeg helt klar for å sove noen timer før nyttårsfeiring.
    Men klage skal jeg ikke. Det var ikke noe fyll og spetakkel, jeg ble verken utskjelt, truet eller spydd på… Alle som kom var faktisk dårlige og trengte doktor (ingen som hadde sluppet en frossen kylling på lilletåa for tre uker siden og nå plutselig kl 03 om natta begynte å lure på om den var brukket og insisterte på øyeblikkelig tilsyn… (og denne historien er sann..)). Det var riktignok en med en smule vondt i halsen som insisterte på øyeblikkelig tilsyn midt på svarte natta og åpnebart hadde klart å ergre sekretæren, men når det kom til stykket gadd han ikke møte opp, så da slapp jo jeg å ergre meg over det.
    Mange faglig interessante problemstillinger – håper det gikk bra med dem alle sammen 🙂

  3. Takk for det gamle, ja. Og godt nytt år 🙂

    Jeg er så glad jeg slipper å forholde meg til berusede mennesker i jobben lenger. Etter å ha vært i andre enden av festen enn det du er, i nærmere 25 år (kelner), så er det godt å slippe…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *