Gledelig jul!

Dette er vel den ultimate julesangen for mange. Jeg hadde egentlig planer om å legge inn oss selv på denne – Cantarelle har spilt inn en versjon som vi er ganske fornøyd med. Og Anna er en strålende solist. Men av forskjellige grunner fikk jeg litt problemer med dette – så dere får ta til takke med Pavarotti.
Videoen synes jeg også er fantastisk – klikk gjerne inn på youtube og les hva han som har postet den skriver om den.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kgaHj5wgKgY&hl=en&fs=1]

Julestria ble litt stri på slutten her i huset – men uforutsette ting skjer. Det blir nok jul likevel. Gleder meg litt til konserten på morgenen – selv om det ER uforskammet tidlig.
Det ble ingen julesildesmaking i år, vi utsatte det til romjula formedelst mannfolkets skrale form og min sendrektighet med matlaginga. Dvs silda er ferdig, men jeg har jo holdt på til langt på kveld med alt annet, siden jeg var så dum å jobbe både mandag og tirsdag.

0 tanker om “Gledelig jul!

 1. God jul blir det likevel :o)

  God bedring til mannen, god jul til dere alle – silda smaker nok like fortreffelig som alltid :o)

 2. Kjempe juleklem til deg, Hilde. Ønsker deg fin julekveld.
  Juleklem fra Vivi

 3. God jul, Hilde 🙂

  Jeg har kost meg med jule-musikk-kalenderen din hver dag i adventen. Og det blir jul hos oss som er litt sendrektige også…..

 4. God Jul til deg og dine og tusen takk for all den flotte julemusikken du har gleda oss alle med i førjulstida !
  Bra du minnte meg på å ta fram silda idag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *