Støyforurensning

Raker i hagen og lurer på hva det er som gjør at enkelte mener det er helt ok å plage naboene med sin elendige musikksmak. Har nå rakt en times tid til akkompagnement av dårlig popmusikk som smeller i veggene her. Gikk faktisk en liten tur for å forsøke å bringe på det rene hvem synderen var, men oppdaget ingen til tross for at jeg gikk et godt stykke. Det fikk meg til å lure på om elendet muligens skyldes et arrangement på idrettsplassen borti vegen her. Men lell da, gut. Er det virkelig nødvendig for å få avviklet et arrangement (muligens med unntak av musikkfestival) at det spilles høy musikk? Har de ikke hørt om helgedagsfred? Eller folk som har migrene/nattvakt/små barn som de forsøker å få til å sove?

Dersom det ER en av naboene, så føler jeg faktisk for å si fra. Men hva er i så fall lurt å gjøre? Var det meg, ville jeg naturligvis foretrekke at folk kom og sa fra til meg på en ordentlig måte. (Den tida vi hadde bikkje, hendte det jo at han stakk av og plagde naboene. Bedre de ringer og brøler: Nå har den hel”)¤” kjøteren din dr”()/””! på trappa mi! – enn at de ringer politiet og forlanger dyret avlivet? Så kan jeg jo be om unnskyldning og gå og fjerne elendigheta…) Men folk som spiller så høy musikk kan jo umulig bry seg om at de plager naboene. Hva ville du gjort?

[polldaddy poll=3106250]

7 tanker om “Støyforurensning

  1. Been there…..prøvde først med alternativ èn, så alternativ to, og så til slutt TRUSSEL om politi…….da ble det omsider stille.

    Nå skal det sies at dette var klokka fire om natta, naboen var av det festlige slaget, og jeg skulle på jobb dagen etter. Skikkelig irriterende 🙁

  2. Skjønner jeg godt. Jeg irriterte meg ikke mer enn at jeg filosoferte litt over saken og gikk inn og skrev dette blogginnlegget – det var jo sånn i totida på en søndag og jeg har fri. Men hadde jeg hatt noe av det ovennevnte – eller det hadde vært midt på natta, så hadde jeg nok vært adskillig mer hissig. Og klokka fire om natta, så hadde jeg nok ringt politiet tvert, uten å forsøke noen av de andre alternativene…

  3. Minner meg om hvor pinlig det var for OSS når pappas musikksmak, som blant oss på den alderen ble oppfattet som dårlig, strømmet ut av åpne dører og vinduer og ned på skolegården da vi var små :p

  4. Huff, jeg hadde blitt ganske sur om jeg hadde opplevd det der! I dag har det heldigvis vært velsignet stille her i vårt nabolag i alle fall. Bare en lav murring fra min kjæres vedkløyver. Kappinga gjorde han unna i går 🙂

  5. Nå ja, avliving ville vel være utafor mulighetendes grenser for den musikkspillende, sjøl om det kunne høres ut som et fristende alternativ. 😉

    Vi spiller ofte høy musikk av alle de slag – men ikke ute, om vi ikke har solid nabovarsla hagefest. Det er lov å bruke huet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *