2 May, 2010 09:35

Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

En nydelig dag! Er ute og koser meg glugg. Forsøker å ikke la det gå inn på meg at jeg neppe kommer til å rekke over alt i år heller. Raker det grøvste. Der hvor jeg har “eng” har jeg bestemt meg for å la det meste ligge, dette partiet skal jo være mest mulig naturlig, har jeg tenkt. Så får naboene heller tenke at jeg er lat. Skar av en diger grein på den ene sibirlønnen. Den var allerede halvknekt og lå utover, det så ikke pent ut. Men jeg burde gjort det før, den blør. Håper det går bra, jeg er glad i de sibirlønnene, særlig om høsten når de slår til med hagens sprekeste høstfarger. Lerken nede ved veien er også hogd og ryddet bort, da håper jeg rosene som står der blir desto finere. Når jeg bare blir så noenlunde ferdig med rakingen, så tenker jeg det er på tide å begynne å klippe roser så smått. Får ta de herdigste først. Det er særlig noen pimpiniller som begynner å bli skikkelig krattete og antagelig har godt av litt opprensking. Men de stikker jo forferdelig, da.  Det meste ser ut til å ha overlevd, selv om det er en del frostskader på mange av rosene er det få som ser helt døde ut. Er liiiittt spent på doktoren min, han ser nokså brun ut. Men jeg krysser fingrene… Er den død, da gråter jeg. (og kjøper ny på flekken)

Ellers gleder jeg meg over de søte små som priser våren i bedene mine rundt om, et lite knippe av dem ser du over. Lerkesporene kommer trofast opp og frør seg i villen sky utover plenen og alle steder. Men det gjør ingenting – de er jo kjempesøte. Den jeg har tatt bilde av hadde jo en ekstra flott rødfarge, så den skal jeg grave opp og flytte over i et bed, eller kommer jo grasklipperen til å ta kål på den. Ha en fortsatt god og hagegal dag alle dere som har like flott vær som meg!

2 tanker om “2 May, 2010 09:35

  1. Det er omtrent den fargen på lerkesporen jeg fikk av deg, og jeg rekti’ elsker den 😀
    Hva er det gulgrønne på det siste bildet der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *