Katherine Hodgkin

en vårlig lekkerbisken.

Endelig en skikkelig hagedag. Har vært ute og rakt og smålukt litt det meste av dagen i dag, og den er ikke slutt ennå. Hadde en ambisjon om å få kastet ut det siste i drivhuset også, og startet det for våren. Treigt i år, vanligvis er det full fres der fra slutten av mars.

3 tanker om “Katherine Hodgkin

  1. Mmm, søtt og syndig! Eller ikke i grunnen, om de ikke var syndig dyre, forstås.
    Får ikke til reticulata, vet ikke hva jeg gjør feil heller. Må de settes veldig tidlig?

  2. Tror ikke de var syndig dyre, nei – og kjenner jeg meg selv rett, så satte jeg dem når jeg hadde tid. Tror også jeg bestilte dem fra England i sin tid, men nå er det jo mange som har dem her også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *