Romjul

En jul utenom det vanlige.
Mannfolket er fortsatt på sykehuset, og blir nok der en stund.
Fryseren er gåen, så her blir det nok en del eksklusiv kompost etterhvert. Hadde naboene over på julemat i kveld – de er usedvanlig trivelige, og vet akkurat hvordan vi har det om dagen, så slike gjester er ikke noe problem å ha. De klarte likevel ikke å spise opp all julematen, eller drikke opp all akevitten…

Aqua vitae (lydfil)
Mannfolket skrev denne for Mjøsensemblet for noen år siden. Blir nok en stund til det blir noe mer akevitt på ham, ja..

0 tanker om “Romjul

 1. Jeg synes ille synd på deg jeg, da. (Selv om jeg hater at folk synes synd på meg, det er en tilstand jeg ikke føler meg vel med.) Samtidig har du et veldig realistisk syn på tilstanden (fordi du er lege og skjønner at det går bra?) ikke overdriver du, ikke blir du hysterisk og attpåtil inviterer naboen på mat. Det hjelper å ha mennesker rundt seg, det hjelper å jobbe (tankene et helt annet sted), du orker å skrive om det. Jeg hadde vært hysterisk, søvnløs og folkevond. Trur eg. Man vet aldri hvordan man reagerer.

  Tvi-tvi. Det går bra.

  Komposten blir særdeles fin i år.

 2. Jeg slenger meg 100% med på det Solfrid skriver, jeg 🙂
  Nå skal jeg høre låten.

 3. Så frysern konka også – sånn bare for å gjøre det hele perfekt eller?

  Jeg har tenkt en del på dere i julen. Lykke til med helbreden til mannfolket, og med ny fryser og alt sammen.

  Klem 🙂

 4. I alle fall ikkje vanskeleg å tenke seg inn i at din situasjon akkurat nå er alt anna enn morosam. Ikkje mykje vi kan gjere anna enn å sende deg nokre varme tankar og oppmuntrande ord, Hilde. Håper det går bra med han!! Spar da i alle fall litt akevitt….:-)

 5. Takk skal dere ha. Det er utvilsomt mer synd på mannfolket enn på meg, jeg er tross alt frisk og sprek. Sånn til daglig har jeg mindre å streve med og mer å være takknemlig for enn svært mange – det bør jeg jo være den første til å være klar over.
  Dette er ikke noe morsomt, men det er heldigvis mest sannsynlig at han blir helt bra, så da får vi bare ta tida til hjelp.

 6. Veldig fin den ja!! Skikkelig spretten greie.
  God bedring til mannen din. Håper han kommer seg raskt.

 7. Jeg ønsker en god bedring til mannen din. Låta er bare spretten og festlig:-)

 8. Vakthavende lege og jeg sto og strevde med en akutt dårlig pasient og det ble en del fysisk aktivitet. ‘Himmel. Jeg mister buksen!’ – utbrøt jeg, og gjorde det. ‘Jaja, det går nå fort over, det.’ – svarte legen, og det samme får vi si om fryseboksen din. 😉
  Vi er mange som har fått røsket litt opp i følelsene denne julen. Forhåpentligvis fører det til lærdom. Fortsatt god bedring til mannen og trøsteklem til deg.

 9. Har tenkt mye på deg og dine denne julen, Hilde. Gledelig å høre at det er fremskritt.

 10. Godt å lese at det går framover.

  Og en spretten melodi, definitivt. 🙂

 11. Veldig bra aqua vitae – utrolig bra!

  Men håper han holder seg unna Livets Vann og Rakfisk på holkeføre heretter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *