Lite å melde fra paradiset i dag…

Været er igjen nydelig, så vi ligger på stranda. Regnet har også av en eller annen grunn fjernet det meste som var av tang og sjøgress i vannkanten, så nå er det enda deiligere å bade.
Flamingoene får også rengjort bassenget sitt i dag – vi møtte dem ute på “torget” da vi var på vei til frokosten, og grunnen var nok at dammen deres var tømt for vann, og flere karer med gummistøvler holdt på uti der med å fjerne grønske og gørr…
Lurer på hva som gjør at de blir værende? De er ikke på noen måte vingeklippet eller noe annet, ser det ut for – men de syns kanskje de har det greit her? Godt stell og bra foring, antagelig – akkurat som turistene =))
Det later ikke til at de lar seg affisere av sistnevnte heller. Fra tid til annen hakker de litt på hverandre, men det er antagelig bare rutinemessig sjekking av hakkeordenen og hierarkiet…
I kveld har vi bestilt bord på den meksikanske restauranten her, bare sånn for en avveksling.
Ikke at det er noe feil med maten i buffeten – og det er stadig noe nytt å finne der, det er slett ikke samme maten hver dag, bortsett fra til frokost, den er temmelig lik.
Ikke noe problem å legge på seg noen kilo her, nei…
Ikke noe problem å la være heller, det er stadig tilbud om stretching, aerobics, waterpolo, volleyball, archery, windsurfing, merengue-lessons, salsa-lessons – you name it =))
Heldigvis er det jentene som mest blir mast på om sånt, de er jo yngre og penere, jeg er muligens nådd en alder hvor det blir respektert at man ønsker å ligge i skyggen med en bok og late seg? =))

Vi får vel planlegge en utflukt eller to til uka også, nytter ikke å bare late seg.
Jeg har lyst til å dra på ridetur (selv om jeg ikke har ridd på 30 år…) men jentene er skeptiske. Vi får se hva det blir til. Hvalene kan vi dessverre ikke være sikre på å få se, men turen til Bacardi-øya er kanskje umaken verd uansett?

PS
Hvis dere lurer på hvordan jeg klarer å surfe rundt og laste opp bilder med den dyre og dårlige internett-tilgangen, så er det fordi jeg har koblet meg på nabohotellets nett. De har nemlig gratis internett. 😀

0 tanker om “Lite å melde fra paradiset i dag…

 1. For et slaraffenliv:-) Det er deg vel unt! Smart å hacke litt, så får vi oppdaterte reisebrev:-)

 2. Koser meg med reisebreva dine.
  Ha en fortsatt fin ferie både du og jentene.

 3. Hei Hilde!
  Jeg holder på med frøbestilling og husker at du hadde en flott hvit liljeaktig vår?blomstrende staude som jeg forelsket meg i. Klarer du å skjønne hvilken plante jeg mener og hva heter den i tilfelle?
  Fortsatt God Ferie!
  Hilsen fra Helen

 4. trodde dere liksom bodde på all inclusive jeg? 😛 Så må dere betale 5 $ for internett? dårlig

 5. Er litt irriterende,ja – greit nok at de betrakter det som “ekstra” – men det burde da i det minste være mulig å betale en viss sum og så få et passord for hele oppholdet. Men det er nå helt greit å snylte på naboen også…:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *