Hemmelig hagevenn…

er et fint tiltak på Hagegal. Jeg har vært med de siste to gangene, og det er jo kjempemorsomt både å få nye, spennende planter – men nesten enda morsommere å tusle rundt i egen hage og spa opp dette og hint til sin HHV. Etter nøye spionasje i forum, blogg og fotoalbum 🙂

Jeg har spadd opp noen greier og sendt avgårde til en annen kant av landet i dag. Håper plantene vil trives der og at HHV blir glad. Og å pønske ut passe kryptiske hint til hva det kan være er jo nesten det morsomste av alt.

2 tanker om “Hemmelig hagevenn…

  1. Jo, det er gøy, og det gøyeste er nesten, som du sier, å tusle rundt å finne noe til sin HHV 🙂

    Men jeg er elendig på den delen med “kryptiske hint”……

  2. Jeg har fulgt noen av gjettetrådene etter pakka er kommet, og det ser virkelig morsomt ut! Kan hende jeg slenger meg med neste runde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *