Lady Vengeance

Endelig en ny parfymepakke i posten 🙂 Det var opptur da jeg kom seint hjem etter en slitsom vakt. Riktignok bare en prøve i posen, så jeg har flere til gode. Dette var den eneste duften jeg plukket selv – ingen hadde foreslått den, selv om dette også er en “chypre” som Gunda visstnok mente er noe for meg.
Jeg liker den ganske godt (så langt). Til å begynne med var den litt kvass og sprikende, men den roet seg fort ned, og nå synes jeg den lukter ganske godt. Mannfolket syntes den luktet fruktfat sånn helt i starten. Det merket ikke jeg – nå etter en times tid synes jeg nok roseduften er den mest merkbare. Tror ikke dette er “min” duft, men sympatisk er den absolutt.

8 tanker om “Lady Vengeance

 1. Dette synes jeg rett og slett er ufattelig kult 😀 Hvordan opplever du roseduften i parfyme, da? Den kan jo være svært forskjellig, men det er ofte litt sånn enten/eller, uaktet hva man ellers liker å snuse på.

  Men, over til dagens tema hos meg:
  Nå har jeg opprettet hagenpahytta.net!! (med litt starthjelp av min elskede), og nå lurer jeg på: valgte du tema på den nye bloggen før du overførte fra gamlebloggen, sånn at alt lå klart, på en måte?

 2. Det husker jeg faktisk ikke. Men jeg tror ikke det spiller noen særlig rolle. Dersom du ikke velger noe tema, får du det som wordpress bruker som “default”. Det jeg gjorde var å laste ned en 3-4 som jeg syntes så lovende ut – men landa som sagt på atahualpa. Nå er det en stund siden jeg har sjekka ut temaer, men da jeg lette var dette helt klart uovertruffent når det gjaldt mulighet for egne tilpasninger av det meste.
  Jeg er ikke så fancy på beskrivelsene av alle disse duftene. For meg er det adjektiver som “søtt”, “kvalmt”, “skarpt” og sånn som gjelder. Jeg merker at jeg liker Lady Vengeance best når jeg lukter på korken. Da er den frisk og fin – rosen anes bare. Når den kommer på meg er åpningen litt snål, og etter en stund så henger det stort sett en slags roseduft igjen. Ellers spraya Åsne “Dirt” på kjæresten sin i dag, da – vi var enige om at denne lukter mest “mann”. Han snuste selv, og fikk en skikkelig aha-opplevelse, syns det lukta akkurat som gjørmen i barnehagen, hehehe. Og ja, det luktet gjørme på ham, på meg lukta den bare terpentin.

 3. Det er vel det folka på parfymeforumet kaller “skank”, tror jeg – den gjørma altså. Jeg kjenner ikke den derre “Dirt”, men artig navn 😆 Ellers er det jo for så vidt langt mellom diamantene her som med det meste annet.

  I kveld har jeg forsøkt å finne ut åssen jeg skal få lagt inn eget bilde i headeren, og tror jeg har funnet stedet hvor det står, men nå er jeg så sliten og utafor at resten av kvelden skal benyttes til håndball og vegetering.

 4. Lykke til 🙂 Det er ikke vanskelig å legge inn egne bilder i headeren 🙂 Som du ser har jeg beholdt de opprinnelige (for de er fine) og lagt inn noen egne i tilleg

 5. Mystisk, jeg trodde jeg hadde lagt inn et spørsmål til deg her, men det er mulig jeg glemte på ‘submitte’.

  Jeg lurer altså på hvor du har lagt inn kode til bakgrunnsfargen din, -altså den grønne? Ja, og så var det dette med sidebredde og fast eller flytende. Vet ikke helt om jeg skjønner det, men har du lagt inn flytende + max antall pixler, eller hvordan har du gjort det?

 6. Hvis du bruker Atahualpa, er det bare å gå inn på “Appearance” og deretter “Atahualpa theme options”, så kan du legge inn alt sånt og bestemme hvordan du vil at det skal se ut.

 7. Ja, men akkurat det med bakgrunn slik jeg spør om, det finner jeg ikke noe sted, selv om jeg har lett i hele dag. Har sikkert oversett noe likevel.

 8. Du finner det under Body, text & links. Her har jeg et felt som inneholder disse kodene:
  font-family: verdana, arial, sans-serif;
  font-size: 13px;
  line-height: 1.4;
  color: #000000;
  background: #bacc9a;
  padding-top: 20px; padding-bottom: 20px;

  Background er koden for den hagegalgrønne bakgrunnen min. Her kan du skrive inn hva du vil, det finnes mange steder på nettet du kan finne koder for den fargen du vil ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *