Med håp om vår…

planlegges en ny tur til Praha her i heimen. Vi har bestilt rom på samme hotell som sist – det var virkelig en perle, og perfekt beliggenhet. Så min neste bursdag feirer jeg i Praha. Vi hadde svært god erfaring med å bestille konsert- og operabilletter på nett før vi dro, det kommer vi til å gjøre neste gang også. Det er jo uhorvelig masse vi ikke fikk sett sist, ikke minst gleder jeg meg til å se vårblomstringen i hagen oppe på Praha-borgen. Det er kanskje litt tidlig, sånn tidlig i April – men det er jo litt lenger sør enn her? Nå tenker vi å bli noen flere dager også. En ting jeg i alle fall skal gjøre er å blinke ut noen restauranter og skrive ut adresse/veibeskrivelse. Det går lettere nå som jeg er litt kjent. Vi syntes Praha var en vidunderlig by, men vi fikk en del elendig (og til dels dyr) mat. Og noe helt strålende og rimelig mat, men det var etter intense forstudier av hvilke restauranter det lønner seg å besøke. Så nå skal jeg bevæpne meg med en bunke kart/beskrivelser – slik at vi har noe for alle eventualiteter, og muligens bestille bord på de mest populære hvis det er aktuelt. Jeg ser for meg at jeg har fortjent en skikkelig bursdagsmiddag?
Begge konsertlokalene vi besøkte var flotte, så jeg ser fram til flere fantastiske musikkopplevelser. Det er jo også en drøss interessante museer som vi ikke rakk sist. Og jeg gleder meg til gjensynet med “The Bridge Band”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *