Med håp om vår…

http://www.youtube.com/watch?v=OshRvrVBaWE

Spring Carol er vel nettopp noe vi gjerne hører nå midtvinters. Ellers er det jo greit med desember – det er januar og februar som er forferdelige.
Her i heimen er det matlaging og husvask og rydding som har foregått i dag…
Har lagd samme ostekaka som sist, regner med biskopen tåler et gjensyn med denne etter to år 🙂 – de andre gjestene er ikke de samme. Struller er stekt, og mye husvask gjort i dag med god hjelp av flinke døtre. Den yngste har dårlig samvittighet – hun har ikke vasket det minste, kun pleid sine kunsteriske talenter i dag. Hun skal være med på en lokal kunstutstilling før jul, og stresser med å få ferdig bilder til i morgen. Dessuten skal hun synge en liten solo på morgendagens Ni lesninger, og har vært ute og øvd med sin far. Jeg har lovet henne at det alltids er noe rot og møkk igjen til henne også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *