In Freezing Winter Night

http://www.youtube.com/watch?v=C-kxRUYVjhQ
kaldt er det så sannelig. Juleforberedelsene begynner så smått å gjøre seg gjeldende. I helgen holder Ringsaker kantori sin tradisjonsrike Ni Lesninger – en anglikansk gudstjeneste med lesninger fra skriften og musikalske innslag.
Vi har invitert biskopen annethvert år – for å lese den niende teksten – og både biskop Rose og vår nåværende Solveig Fiske har takket ja. De mellomliggende årene har domprost Ole Elias Holck stilt opp, inntil Ringsaker nå er blitt eget prosti, så i fjor leste prosten vår den niende teksten. Når vi har invitert biskopen har jeg, som foretagendets “precentor” (a propos min Librarything – The Warden, han er også sin kirkes “precentor”- får håpe jeg ikke kommer ut for like mange videreverdigheter) også syntes det var hyggelig å invitere til llitt bespisning etter endt dyst. Jeg blogga litt om “presteinvasjon” for to år siden. Biskop Solveig viste seg i alle fall å være en særdeles trivelig dame, som attpå til etterlot seg en pakke med hjemmelagde kokosmakroner. 🙂 I år blir det ikke så mange prester – og jeg tenker å servere Mulligatawny – det var en god suppe, som varmer like godt nå som den gjorde i januar, tenker jeg. Får se om det blir noen matblogging. Må ha noe dessert eller kake også. Ostekaken jeg serverte sist er jo god – men andre forslag mottas med takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *