Kjersti er på utstilling

Noen lokale ildsjeler har gått i gang med å ruste opp “Folkets hus” – hvor jeg gikk på danseskole og kino i min barndom 🙂 For å skape blest om tiltaket, arrangerer de kunstutstilling.
Kjersti har gått på kunstskole på Hamar i flere år, og selv om musikken tar det meste av hennes tid nå til dags, er hun flittig til å male og lager mye spennende. Nå har hun fått en vegg på utstillingen 🙂 Hun var riktignok litt betenkt da hun så publikum på åpningen -(det er jo bare gamle folk her…) – jeg vil tro de fleste av hennes bilder appellerer mer til et yngre publikum. Men det er jo gøy å få være med uansett. Det var mye fint her, stor stemning, musikk, gløgg og ordføreren åpnet det hele.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *