Tekster…

for et halvt års tid siden, la jeg ut en bok på Amazon.
Hehe, hittil har jeg tjent åtte dollar på dette, det er 13 personer som har kjøpt boka, og en av dem har til og med lagt inn en omtale. Morosamt 🙂 (for ordens skyld – denne personen er helt ukjent for meg…)
Jeg har et halvferdig manus til liggende på pc’n – kanskje jeg skulle ta meg sammen og få det ferdig. Jeg tror uansett ikke jeg gidder å sende det til noe forlag, det var en frustrerende opplevelse i sin tid. Ikke på grunn av refusjoner og negative tilbakemeldinger, men først og fremst fordi samme forlag sa fullstendig motsatte ting i diverse runder. Den ene konsulenten visste åpenbart ikke hva den andre hadde sagt, og hadde helt forskjelllig mening om saken. Litt for mye bingo?
Man trenger tilbakemeldinger og hjelp når det gjelder finpuss av manus, men det kan man få andre steder også. Jeg gjorde dette for moro, ikke fordi jeg ville tjene penger eller bli en berømt forfatter. Jeg liker å pønske ut krimintriger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *