9 tanker om “Skryter mer enn gjerne!!

 1. mii.. var jo ikke meg du skulle skryte av. hadde jeg visst det hadde jeg sminket meg 😉

  Men Anna er jo søt og mei taien er vi så glade for.

 2. Mei tai er praktisk, datter mi og veslejenta hadde stor glede av sin.
  Fin mei tai og fine jenter, både den store og den vesle.
  (For ei syerske av ditt format er vel det der bare blåbær?)

 3. Takk for alle koselige kommentarer 🙂 FOrklaringe på den litt kryptiske overskriften er at Erin (Elizabeth) postet disse bildene i sin lukkete blogg og skrev at mamma måtte gjerne stjele dem og skryte. Og det gjør jeg jo.
  Mei Tai ser ut til å fungere veldig bra. VI hadde ikke sånn da jeg hadde små barn heller, men jeg har jo prøvd den med Anna oppi, og det var koselig. Den er ikke det minste vanskelig å sy – anbefales til alle som har babyer.

 4. Så fine de er! Den store er veldig lik på mora si, altså 🙂
  Koselig!

 5. Skjøøøøøøønne! 🙂 Hvor finnes “oppskrift” på Mei Tai?
  RandiF

 6. RandiF: Det er flere som har lagt ut sømanvisninger på nett. Jeg tittet på den siden som heter “hengogsleng” – hvor målene er angitt, og det er flere bilder av hvordan den ser ut. Hadde ikke noe egentlig mønster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *