Flytta…

Da har jeg flyttet. Og betalt 15 dollar for muligheten til å endre oppsettet. Hvis jeg skjønner hvordan jeg gjør det, hehe.

Vil gjerne ha den hagegale grønnfargen på bakgrunnen i stedet for den stusslige grå. Får se om jeg har tid til å putle litt med det en dag. Ute tiner det, men det går langsomt. Unngår blogger med bilder av krokus og erantis om dagen, så sant det lar seg gjøre.  Nå skal jeg på kurs, får instruere huslyden om å vanne mine få spirer i vinduskarmen. Ikke så mye såing på meg i år…

0 tanker om “Flytta…

  1. Eg har heller ingen erantisar, juleroser, magnoliaer eller krokusar å by på, eg trur eg har omtrent like tjukt snølag som deg. Men det smeltar fort no, så det er von! 😀

  2. Takk skal dere ha 🙂 Det som holdt meg fra å flytte var først og fremst muligheten for mobilblogging. Forhåpentlig kommer det her også, i mellomtiden er shozu en brukbar løsning.

  3. Gratulerer så masse med ny blogg! Spennende.
    Gleder meg til å følge deg her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *