Kurs og deilig vårvær

Nå ligger jeg og later meg på sengen på hotel Opera. Har vært  på kurs på Ullevål i hele dag – onkologi og palliasjon for allmennpraktikere. Nyttig og interessant kurs. Det skjer mye på dette området, faglig påfyll er nødvendig.

Dessverre har jeg ikke utsikt til operaen, bare bakgården- men det blir antagelig roligere. Lang dag i dag, så nå planlegger jeg egentlig bare å slappe av, surfe, lese og muligens gå ut og spise litt hvis jeg blir sulten.

Fant ut hvordan jeg får skiftet farge her 🙂 Det er jeg jo fornøyd med. Får se hvordan det blir med andre endringer her etterhvert. For de av dere som venter på at kommentarene skal komme fram: Jeg har foreløpig lagt meg på den linjen at den første kommentaren du skriver må modereres – seinere kommer de med en gang. Jeg satser på at dette skal holde spammerne unna – men det kan hende jeg fjerner hele sulamitten. Har vært lite plaget med spam, egentlig. Det går vel an å slette kommentarer  i ettertid på dette systemet også, eller?

0 tanker om “Kurs og deilig vårvær

  1. Onkologi= læren om kreftsykdommer
    Palliasjon= lindrende behandling

    beklager faguttrykkene…

  2. Aha!

    Kos deg på bytur, antar du benytter sjansen til litt barnebarnkosing også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *