Påskekonserter overstått

Dagens konsert i Lillehammer gikk bra – enda bedre enn i Ringsaker. I tillegg til Stabat Mater som jeg allerede har blogga om, sang vi dette fine verket:
http://youtu.be/mh0ie8h0y8U

Det var mange folk i kirken for å høre på også, godt over 100. Det setter vi pris på.

Nå blir det er rolig påskeuke for meg. Riktignok skal jeg jobbe mandag, tirsdag og onsdag – og lese folk teksten på langfredag (den lengste teksten i hele kirkeåret…) Men jeg håper å få noen dager i hagen også.
Mannfolket kjørte orgel hjem fra Lillehammer, men nå kommer han nok snart. Han har fått igjen vardøgeret sitt. Der vi bodde før, hørte jeg alltid at det gikk i hageporten (den knirka) ca 20 minutter før han kom hjem. Her vi bor nå (siden 1999) har vi ingen port – og intet vardøger. Før nå – nå hører jeg bilen hans stoppe i oppkjørselen. Så nå tar jeg tida for å sjekke om vardøgeret er blitt treigere med åra…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *