Ugras…

Dette er den tiden på året hvor jeg fortsatt tror at jeg skal klare å holde tritt med ugraset. Selv om det popper opp som nihodede troll overalt. De er ganske lette å rive opp. Men jeg ser jo resultatet av sensommerens og høstens forsømmelser. Både krypsoleien og snellene har klart å formere seg noe aldeles framifrå. Så her må det føres krig på flere fronter. De fine martagonliljene jeg henta hos Svein ser ut til å visne bort 🙁 De har stått i pottene jeg kjøpte dem i fram til nå – lunt og skyggefullt ved inngangen. De har bare sett stussligere ut for hver dag, dessverre. Grov dem opp i dag – løkene ser forsåvidt fine ut, så jeg har planta dem i et rosebed og håper det beste.

3 tanker om “Ugras…

  1. Sneller er in i år – har aldri sett så mye som det er nå. Men, jeg har ikke skvallerkål, så jeg får vel være fornøyd:)

  2. Jeg har heller ikke skvallerkål, men ser ingen grunn til å være fornøyd med de invaderende snellene grrrr

  3. Fjorårets forsømmelser har det med å straffe seg, ja. Jeg har et rikt utvalg av uønska innvandrere, bl.a. sneller i kontorhagen, skvallerkål og syre i sunnmørshagen, brennesle i kjøkkenhagen. Og gras og krypsoleie alle steder. Sukk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *