Earth hour

Vi har slått av lyset – men ikke ADSL-oppkoblingen her i heimen. En liten tur ut viste meg at nabolaget er mørklagt, men kommunens gatelys er tent. Vet ikke hvor mye sånt hjelper, men det er en fin markering.

0 tanker om “Earth hour

  1. Ja, vi sitter også med tente stearinlys og koser oss. Ordføreren i Lillehammer gikk ut med at hun støtta saken, men her er også all offentlig lys tent.
    Ha en fin lørdagskveld.

  2. Jeg tror heller ikke det hjelper stort, men bevisstheten omkring temaet kan jo forsterkes. Jeg tror likevel at den fellesskapsfølelsen slike aksjoner gir er det viktigste. Vi er alle deltakerer i klimaproblematikken.

  3. Enig med Sine i at det skaper en fellesskapsfølelse. Her var også lyset slukket, men det var skuffende mange lys i nabolaget her…….

  4. Ganske mange som slukket lysene her. Er ikke sikker på at det hjelper så innmari mye. Men uansett er det en flott markering synes jeg.

  5. Det gjorde visst bra utslag på strømforbruket i landet den ene timen hørte jeg på radioen i dag. Da er det jammen mange som har fulgt oppfordringen. Bra!

  6. Det gir fellesskapskjensle ja, når du ser at naboen også har slukka lyset. Men det var lys fleire stader rundt oss. Me såg film, så fjernsynet stod på, og det var i grunnen ganske koselig med stearinlys! Såg filmen “De usynlige”, verdt å sjå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *