Feriestatus

Skulle liksom bruke denne uka til å komme på stell med hagen. Det mangler mye på det, har brukt minst like mye tid på å sitte inne og ergre meg over det elendige været som på faktisk å være ute og jobbe i hagen. Men noe er det jo blitt. Min knupp av en far har gjenopprettet drivhuset, så i dag har jeg satt noen tomatplanter  både nyinnkjøpte og egendyrkede inn der Samt to agurkplanter. Kanskje blir det litt avling i år og. I dag hølja det ned i morges, men da det endelig var mulig å komme seg ut, gjøv jeg løs på den lille uteplassen rett utenfor inngangen. Her pleide jeg å ha en hjemmesnekret, blå benk,men ettersom bestefars gode vedlikehold opphørte, gikk denne etterhvert til grunne. Selve helleplassen er også blitt nokså gjengrodd, men nå har jeg med hjelp av sprøyting, skarp spade og høytrykksspyler fjernet det meste av jord, rusk og rask. Så der må det bli en liten kaffeplass? Det er en lun krok med morgensol. Må jo ha en sitteplass der. Ellers har jeg slått et gjenglemt hjørne av plenen, luka en del og kjørt vekk en del rusk og rask. Nå sitter jeg på terrassen og hører på tordenværet og nyter duften av kaprifol. Rødvin har jeg og. Så da får det ikke hjelpe at jeg ikke er ferdig med å luke. Har ferie 3 dager til….

2 tanker om “Feriestatus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *