5 tanker om “Roser og pioner

  1. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å redigere innlegget. De to øverste er naturligvis nyutsprungne pioner. Den øverste har mista merkelappen, den neste husker jeg fordi navnet er så søtt: Angels’ Petticoats. Rosene – ovenfra og ned: Stanwell Perpetual, “Arild”, Lirosen, Rosarie de l’Hay og Louise Bugnet. Nydelige saker!

  2. Akkurat nå er det kjedelig å ikke ha noen av de tidlige rosene:( Her er ingen i blomst enda, men mange i knopp. Lekkert, lekkert!

  3. Tidlige roser, ja. Det har jeg ikke tenkt over, men selvsagt har disse også ulik blomstingstid. Har syns mine kommer på ganske lik tid, men nå har jo Louise B. blomstret ca. en uke. Therese B. har nylig startet. Et par har sprekker i knoppene… Noen holder det jo gående utover sommeren. Det holder med min beskjedne rosesamling, tenker jeg, men skal ikke nekte for at det er mange jeg kunne ha lyst på. Tross de siste harde vintre er jo roser takknemlige gledespredere. Stort sett står de der og blomstrer år etter år.

  4. Nydelige saker! Her har Louise Bugnet blomstra over ei veke, Constanse Spry er i startgropa og nå såg eg at Ritausma har sprunge ut med ein blom. Det trengst berre litt meir sol og sommar for å få nyte det….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *